Početna Proizvođači Triumph predstavlja 2024 Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition

Triumph predstavlja 2024 Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition

483

Triumph Motorcycles je već 10 godina u partnerstvu sa Distinguished Gentleman’s Ride, događajem koji ujedinjuje stotine hiljada obožavatelja klasičnih i vintage stilova motocikala širom svijeta kako bi prikupili sredstva i podigli svijest za zdravlje muškaraca. Kako bi proslavio ovu značajnu godišnjicu, Triumph je kreirao 250 novih Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition motocikala.

Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) je tradicionalna zajednička vožnja ljubitelja retro stila, koji istog dana gradovima diljem svijeta  voze u klasičnim odjelima, umjesto  kožnim kombinezonima.

Triumph je za 10. obljetnicu suradnje s DGR-om pripremio posebnu DGR Limited Edition verziju modela Bonneville T120 Black, iz ograničene i certificirane serije od 250 komada. Primjerak s brojem 001 namijenjen aukciji u dobrotvorne svrhe.

Glavnu razliku u odnosu na standardni T120 Black predstavlja bijelo-crna kombinacija boja,

Tu su i rukom obojane zlatne trakice, kao i logo DGR-a, te elegantnija izvedba sjedala. Tehničke specifikacije ostaju iste, pa tako DGR LE razvija 80 KS pri 6.550 o/min i teži 236 kg sa svim tekućinama.